2024.07.20, Szombat
Újra lesz személyes ügyfélfogadás az MNB salgótarjáni tanácsadó irodájában
A kép illusztráció - Magyar Nemzeti Bank facebook

Újra lesz személyes ügyfélfogadás az MNB salgótarjáni tanácsadó irodájában

mti

2020.06.08. 13:34

Salgótarjánban június 15-től nyitnak, de javasolják a várakozás elkerülése érdekében az online időpontfoglalást.

A megfelelő biztonsági intézkedések betartásával hétfőtől ismét személyesen is intézhetik ügyeiket a lakossági ügyfelek a Magyar Nemzeti Bank (MNB) budapesti ügyfélszolgálatán - közölte az MNB pénteken az MTI-vel.

A Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat megyeszékhelyeken elérhető kirendeltségein szintén a június 8-i héten indul újra a személyes ügyfélfogadás, Nyíregyháza, Salgótarján és Szeged kivételével. Ezen a három megyeszékhelyen június 15-től tudják személyesen is fogadni az ügyfeleket.

Az újranyitást követő ügyfélfogadási rend megegyezik a koronavírus miatti veszélyhelyzetet megelőző nyitvatartási renddel. Az egyes irodák nyitva tartásáról az MNB honlapján is lehet tájékozódni. Az ismét működő személyes ügyfélfogadás mellett a tanácsadó irodák változatlanul elérhetők elektronikus úton, valamint telefonon is.

Az ügyfelek biztonsága érdekében az ügyfélszolgálaton és a tanácsadó irodákban továbbra is érvényben marad néhány biztonsági intézkedés - közölte az MNB. Így az ügyfélfogadásra szolgáló helyiségekben egyszerre csak annyi ügyfél tartózkodhat, ahány ügyfélpult működik, illetve kizárólag az a fogyasztó, akinek az ügyeit éppen intézik.

Az ügyféltérben várakozók kötelesek 1,5 méteres védőtávolságot tartani egymástól. Az épületbe történő belépéskor az ügyfeleknek kötelező a szájat és az orrot eltakaró eszköz (például orvosi maszk, sál) viselése, valamint a kihelyezett kézfertőtlenítő használata. Az ügyfélfogadás alkalmával az ügyintézők szintén szájmaszkot viselnek majd.

AktuálisSalgótarjánMagyar Nemzeti Bank