2024.04.27, Szombat
Három hétre felfüggeszti működését a Zenthe Színház

Három hétre felfüggeszti működését a Zenthe Színház

Zenthe Ferenc Színház

2020.03.18. 09:52

Minden művészeti és alkotómunkát megszakítanak, de a következő évad előkészítésével, a pályázatokkal, a gazdasági adminisztrációval és az aktuális évaddal járó munkákat otthoni munkavégzés keretében folytatják.

Hirdetés

A salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház a fenntartóval történt egyeztetést követően a koronavírus-járvánnyal összefüggő intézkedések következő lépéseként 2020. március 17-től három hétre felfüggeszti működését.A színház vezetése az országos és a helyi fejlemények függvényében 2020. április 6-án felülvizsgálja a döntést.

 

A színházak történetében példátlan eseményt élünk meg, melyet eddigi tapasztalatok szerint a nézők türelemmel és megértéssel fogadnak.

Mindez óriási segítség, így a figyelmet oda tudják összpontosítani, ahol arra most a legnagyobb szükség van. Folyamatosak az egyeztetések, hogy a veszélyhelyzet feloldását követően a Zenthe Ferenc Színházba minél előbb visszatérjen a megszokott élet.

 

A Városi Jegyirodában a személyes ügyfélfogadást átmenetileg szüneteltetik. Információ-szolgáltatással természetesen továbbra is állnak a közönség rendelkezésére, de kizárólag telefonon. A hívásokat a Városi Jegyiroda számán (+36 32 740 740) várják hétfőtől péntekig 8.00-16.00 óra között.

AktuálisZenthe Ferenc Színház