2024.04.19, Péntek
A biztonságról beszélgettek a Police Café-n
police.hu

A biztonságról beszélgettek a Police Café-n

police.hu

2020.03.14. 14:36

Kazáron ültek a rendőrökkel egy kávéasztalhoz a felzárkózó települések szakemberei és lakosai.

Hirdetés

A „Biztonság mindenhol mindenkor” elnevezésű projekt egyik programjának adott otthont a napokban Kazár, ahol a Magtár Közösségi házban rendeztek be újra Police Café-t a rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya ez alkalommal a felzárkózó települések polgármestereit, szakembereit és a lakosság képviselőit ültette egy asztalhoz, hogy a biztonságot érintő kérdésekben folytassanak rendhagyó eszmecserét.

A rendezvényen közel harminc résztvevő –  gyermekvédelmi szakember, rendőr, pedagógus és szülő – 5-6 fős csoportokban beszélgetett azzal a céllal, hogy feltárják a témával összefüggő problémákat, megismerjék a résztvevő többi településen folyamatban lévő jó gyakorlatokat, továbbá javaslattal éljenek a megoldandó dilemmákra. A jó hangulatban telt, nem mindennapi szakmai értekezésről minden meghívott elégedetten és bizakodva indult vissza az általa képviselt községbe. A rendőrség prevenciós szakemberei pedig azzal a meggyőződéssel köszöntek el a résztvevőktől, hogy példaértékű lesz az együttműködés a felzárkózó települések és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság között a projekt során.

AktuálisNógrád Megyei Rendőr-főkapitányságKazárPolice Café