2024.04.24, Szerda
Évértékelő értekezlet Nógrád megyében
police.hu

Évértékelő értekezlet Nógrád megyében

police.hu

2020.02.20. 12:21

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője értékelte a megye rendőrségének 2019. évi tevékenységét, a megye közbiztonsági és bűnügyi helyzetét.

Hirdetés

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2020. február 18-án tartott évértékelő értekezletet Salgótarjánban a Megyeházán. Az értekezletet megtisztelte jelenlétével Skuczi Nándor, a Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke, dr. Kalocsai Péter, a Nógrád Megyei Kormányhivatal főigazgatója, országgyűlési képviselők, települési önkormányzatok polgármesterei és képviselői, a társ rendvédelmi és fegyveres szervek parancsnokai, az együttműködő szervezetek vezetői, továbbá a berendelt vezetői állomány.

A szakmai beszámolón dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány értékelte a tavalyi évben elvégzett feladatokat, és megállapította, hogy a megye területén 2019-ben nem keletkezett közbiztonsági deficit, majd meghatározta a 2020-as esztendő főbb célkitűzéseit. Köszönetét fejezte ki a teljes személyi állománynak a végrehajtott szakszerű munkájáért, valamint a polgárőröknek és a társszerveknek az együttműködésért.

Az értekezlet elöljárója dr. Kuczik János rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, műveleti országos rendőrfőkapitány-helyettes, a Készenléti Rendőrség parancsnoka volt, aki kiemelte és méltatta a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság elmúlt évben elért eredményeit, egyben meghatározta az idei esztendő szakmai célkitűzéseit és kiemelt jelentőségű feladatait.

AktuálisNógrád Megyei Rendőr-főkapitányság