2024.05.26, Vasárnap
Sporttal a drog ellen
police.hu

Sporttal a drog ellen

police.hu

2020.01.29. 08:59

A figyelemfelhívás jegyében fociztak a diákok, a rendőrök és a rendvédelmi dolgozók Balassagyarmaton.

Balassagyarmaton a városi sportcsarnokban a Nógrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének szervezésében rendezték meg 2020. január 24-én a „Sporttal a drog ellen” elnevezésű 24 órás focitornát. 

A már 12 éves múltra visszatekintő rendezvény kezdetét idén is a megkülönböztető jelzést használó rendőrök, tűzoltók, pénzügyőrök, büntetés-végrehajtási dolgozók, valamint polgárőrök járműveinek felvonulása jelezte. A rendezvényt Vass Miklós, a Nógrád Megyei Polgárőr Szövetség elnöke nyitotta meg, majd Barna János, a megyei közgyűlés alelnöke, valamint Csach Gábor, Balassagyarmat város polgármestere köszöntötte a résztvevőket. 

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Palkovics Viktor rendőr alezredes, megbízott rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes, valamint a balassagyarmati és a rétsági rendőrkapitányok is.

A több, mint száz gyermek részvételével megrendezett tornán a város három iskolájának csapatai  mérhették össze tudásukat. A kezdőrúgást dr. Szabó Sándor, Nógrád megye kormánymegbízottja végezte el. A rendezvény célja a fiatalok figyelmének felhívása a szabadidő hasznos, sporttal, mozgással történő eltöltésére. 

AktuálisBalassagyarmat