2024.02.26, Hétfő
Pásztón folytatódik a megyei képzési és állásbörze-sorozat

Pásztón folytatódik a megyei képzési és állásbörze-sorozat

Nógrád Megyei Kormányhivatal

2019.11.16. 17:44

A szervezők – Balassagyarmat, Salgótarján, Bátonyterenye és Rétság után – 2019. november 19-én, kedden 9 és 12 óra között Pásztón, a Teleki László Városi Könyvtár és Művelődési Központban várják az álláskeresőket és a munkaerőpiaci képzések iránt érdeklődőket.

Hirdetés

Októberben és novemberben minden nógrádi járásba eljut a Nógrád Megyei Kormányhivatal ingyenesen látogatható képzési és állásbörzéje. 

Az ingyenesen látogatható rendezvényen a munkáltatóknak lehetősége nyílik a betöltetlen álláshelyeik meghirdetésére, valamint az álláskeresőkkel, munkahelyváltást tervezőkkel való személyes kapcsolatfelvételre.

A helyszínen közel 40 szakmai, nyelvi és hatósági képzésre lehet jelentkezni. A nagyobb térségi munkáltatók közül az eseményen – többek között – ott lesz az EGLO Magyarország Kft., a HD JOBS Kft., a Besser Hungária Kft., a Magyar Posta Zrt., a Kézmű Kft., az Elektromont Kft., a Kontakt Alapítvány, továbbá a Nógrád Megyei Rendőrfőkapitányság és a Magyar Honvédség is.

A résztvevő munkáltatók szakképzett és szakképzettséggel nem rendelkező álláskeresők számára egyaránt kínálnak munkalehetőséget. Közel 80 nyitott álláshely várja az érdeklődőket. A betölthető munkakörök közül – a teljesség igénye nélkül – általános irodai adminisztrátor, beszerző, betanított munkás, bőrdíszműves, gépbeállító, karbantartó, kézbesítő, minőségellenőr, öntőgépkezelő, Portás, raktáros, szerelő és operátor ajánlatokkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Az állásajánlatok mellett elérhető lesz a foglalkoztatási szolgálat aktuális megyei álláslistája, megismerhetőek lesznek a különféle szolgáltatások, támogatási lehetőségek, továbbá a szervezők tájékoztatást adnak majd a támogatott munkaerőpiaci képzések aktuális listájáról, valamint segítséget nyújtanak a jelentkezések leadásában.

AktuálisNógrád Megyei KormányhivatalállásbörzePásztó