2024.04.19, Péntek
Pezsgő őszi programok Szécsényben

Pezsgő őszi programok Szécsényben

2019.09.27. 15:15

Október 4-én a Nógrád megyei Szécsény Kastélykertjében ingyenes koncertekkel és kulturális programokkal várják a zenekedvelők és a kikapcsolódni vágyók minden korosztályát.

Hirdetés

A szervezők a legkisebbekről sem feledkeztek meg, a gyerekeket ingyenes vidámpark és fényfestés fogadja. A rendezvényt könnyűzenei koncertek gazdagítják – fellép Fenyő Miklós és Vastag Csaba. Az esemény fővédnökei Balla Mihály, Skuczi Nándor és Varga Béla további izgalmas programok terveiről is beszámoltak.

 

Október első péntekjén érdemes ellátogatni a Szécsény Kastélykert Rendezvénysátorba, ahol ingyenes kulturális műsorok és koncertek követik egymást. Az esemény házigazdája Kaszás Géza színművész lesz, aki olyan sztárvendégeket szólít majd a színpadra, mint Fenyő Miklós és Vastag Csaba.

Az este 19:00-kor színpadra lépő Fenyő Miklós hosszú évtizedek óta a rock & roll elsőszámú, és utánozhatatlan hazai nagykövete. Minden fellépés alkalmával karneváli hangulattal ajándékozza meg a közönségét. Őt követi 21:30-kor Vastag Csaba, aki hosszú évek óta a magyar zenei élet meghatározó egyénisége. A kirobbanó formában lévő énekes, aki az X-faktorban kezdte a pályáját, mára már háromszoros Fonogram-díjas előadó lett, emellett platinalemezek és egyéb zenei és művészeti díjak tulajdonosa.

Varga Béla, a rendezvény fővédnökeinek egyike elmondta, hogy az októberi rendezvény csupán a kezdet. „Szeretnénk, hogy Szécsény felkerüljön a kulturális programok térképére. A következő évvel kezdődően negyedévente megrendezzük a Négy Évszak Palóc Fesztivált, amely minden évben évszakról-évszakra Szécsényre irányítja a figyelmet, és hozzájárul a város fejlődéséhez. Hiszünk abban, hogy Szécsény többet érdemel.”

 

AktuálisSzécsénykoncert