2024.06.20, Csütörtök
Baleset-megelőzési évértékelő értekezlet Nógrád megyében

Baleset-megelőzési évértékelő értekezlet Nógrád megyében

police.hu

2019.03.14. 10:27

A 2018-as év baleset-megelőzési munkáját és eredményeit értékelte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága évértékelő ülést tartott 2019. március 8-án Salgótarjánban. Az értekezleten a megye szakemberei mellett a bizottsággal együttműködő szervezetek képviselői is részt vettek.

A rendezvényt Palkovics Viktor rendőr alezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetője nyitotta meg, melyet követően Tamás-Kovács Andrea rendőr őrnagy, a balesetmegelőzési bizottság titkára számolt be a 2018-as évben bevezetett intézkedésekről, valamint az elért eredményekről. A szakember beszámolt továbbá a közutakon bekövetkezett balesetek számáról és azok bekövetkezésének leggyakoribb okairól, valamint az ezek megelőzése érdekében indított országos és megyei kampányokról, programokról. 

A résztvevők az értekezlet végén megbeszélték a 2019. évben végrehajtandó feladatokat, célkitűzéseket, valamint a bizottság együttműködő partnereivel történő eredményesebb együttműködést. 

AktuálisNógrád Megyei Rendőr-főkapitányság