2024.05.03, Péntek
A Nógrád Megyei Kormányhivatal két munkatársa vehetett át elismerést a forradalom évfordulóján
Durnyikné Magyar Zsuzsanna, a Nógrád Megyei Kormányhivatal Salgótarjáni Járási Hivatala gyámügyi szakügyintézője

A Nógrád Megyei Kormányhivatal két munkatársa vehetett át elismerést a forradalom évfordulóján

Nógrád Megyei Kormányhivatal

2019.03.19. 18:03

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének 171. évfordulója alkalmából rendezett minisztériumi ünnepségeken a Nógrád Megyei Kormányhivatal munkatársai közül Feketéné Dr. Zeke Ildikó megyei tiszti főorvos és Durnyikné Magyar Zsuzsanna gyámügyi szakügyintéző vehetett át elismerést.

"Ahhoz, hogy a magyar haderő igazán sikeres és alkalmazható lehessen, szükség van a társadalmi szervezetek támogatására is. Önök napjaink honvédelmének, honvédségünk sikeres küldetésének legfontosabb támaszai, segítői. Köszönet illeti önöket, mindannyiukat azért az önzetlen munkáért, amellyel hozzájárulnak egy alkotó, befogadó és követelményt támasztó társadalmi környezet kialakításához" - fogalmazott Kádár Pál, a Honvédelmi Minisztérium közigazgatási államtitkára március 12-én, kedden az 1848-49-es forradalom évfordulója alkalmából a Magyar Honvédséggel együttműködő társadalmi szervezetek részére rendezett központi ünnepségen a fővárosban. Az eseményen a honvédelem ügye érdekében huzamos időn át végzett áldozatos munkája elismeréseként a Honvédelemért Kitüntető Címet adományozta Benkő Tibor honvédelmi miniszter Feketéné dr. Zeke Ildikónak, a Nógrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya vezetőjének, megyei tiszti főorvosnak.

 

Feketéné dr. Zeke Ildikó megyei tiszti főorvos és dr. Szalai János alezredes, a Nógrád Megyei Védelmi Bizottság Titkárságának vezetője

 

Magyarország akkor és attól megy előre, ha sokan végzik el lelkiismeretesen a saját munkájukat - mondta Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter a Várkert Bazárban, ahol március 15-e alkalmából állami elismeréseket adott át. Ezért köszönetet mondott azokért a nagyszerű teljesítményekért, amelyeket a díjazottak tesznek hozzá szűkebb szakmájuk, hivatásuk gyakorlásával az emberek életéhez. Szerinte ennek is köszönhető, hogy a Miniszterelnökség az ország államigazgatásának életében kiemelt szerepet játszik. Gulyás Gergely az ünnepségen Miniszteri Elismerő Oklevelet adott át Durnyikné Magyar Zsuzsannának, a Nógrád Megyei Kormányhivatal Salgótarjáni Járási Hivatala gyámügyi szakügyintézőjének.

 

 

AktuálisNógrád Megyei Kormányhivatal