2024.04.20, Szombat

Átadták a salgótarjáni Jó tanuló, jó sportoló díjakat

https://nogradsport.wordpress.com/

2018.12.30. 17:58

Immáron 36. alkalommal köszöntötték a nógrádi megyeszékhelyen azon diákokat, akik az iskolapadban és a sportpályán is kimagaslót alkottak az előző tanévben. A salgótarjáni József Attila Művelődési és Konferencia Központban összesen 44 tanuló és öt edző, testnevelő, sportvezető részesült elismerésben.

Hirdetés

Színvonalas sportműsor nyitotta a rendezvényt, előbb a Gagarin DSE tornászai, majd pedig a Shotokan Karate Salgótarján versenyzői adtak ízelítőt sportáguk szépségeiből.

Ezt követően Huszár Máté, Salgótarján alpolgármestere kapott szót, aki hangsúlyozta, hogy az önkormányzat elkötelezett az utánpótlás sport támogatása mellett. Hozzátette, mindenki tudja, hogy az eredmények nem maguktól jönnek, hanem rengeteg munka és lemondás kell ahhoz, hogy valaki több fronton is jó eredményeket tudjon elérni. Meg kell találni az összhangot a két területet, és idén is sokan bizonyították be, hogy ez nem lehetetlen. Megköszönte a háttérország munkáját is és gratulált a díjazottaknak. Azt kívánta a jelenlévőknek, hogy jövőre még jobb mutatókat érjenek el, ezt követően pedig a plakettek kiosztása következett.

 

A díjazottakat ide kattintva olvashatja. 

forrás: nogradsport.wordpress.com

 

AktuálisSalgótarjánJó tanuló, jó sportoló