2024.03.29, Péntek
Nógrádi rendőröket, pedagógusokat és polgárőröket jutalmaztak

Nógrádi rendőröket, pedagógusokat és polgárőröket jutalmaztak

police.hu

2018.06.05. 16:01

Elismerést kapott a hat rendőrkapitányság legjobb „iskola rendőre” és a munkájukat segítő pedagógusok és polgárőrök.

Hirdetés

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a hagyományokat folytatva 2018-ban is kiválasztotta és jutalmazta az év iskolarendőreit, akik a 2017/2018-as tanévben kiemelkedő szakmai teljesítményt nyújtottak.

Az Országos Rendőr-főkapitányság 2008-ban indította útjára „Az iskola rendőre” elnevezésű programot, amelynek alapvető célja a kisiskolások balesetmentes közlekedésének elősegítése, valamint a gyermekek biztonságát veszélyeztető egyéb tényezők megszüntetése.

Idén a rendőrök és a közlekedésre nevelés terén évek óta kiemelkedő tevékenységet végző pedagógusok mellett a polgárőröket is jutalmazták. A 2018.  június 4-én a Salgótarjáni Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda épületében megtartott rendezvényen Ferencsik Raymond Levente rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes köszöntötte a megjelenteket. A rendezvényen a főkapitányság illetékességi területén működő hat rendőrkapitányság egy-egy hivatásos állományú tagja, valamint a tevékenységüket segítő egy-egy pedagógus és polgárőr vehette át munkájuk elismeréseként a Szent György emlékplakettet és ajándékutalványt.    

Galéria

AktuálisNógrád megyeAz iskola rendőre