2024.04.26, Péntek

Idén újra megrendezésre kerül a KUKAkulTÚRA, azaz a Hulladékkezelők Nyílt Napja

http://szelektalok.hu

2018.05.10. 14:13

Nógrád megyében május 11-én Salgótarjánban, Szécsényben és Nógrádmarcaliban kukkanthatunk be a szeméttelepek világába.

Hirdetés

2018. május 11-12-én pénteken és szombaton Te is betekintést nyerhetsz a hulladékkezelés kulisszái mögé!
Ezen a két napon megnyitják kapuikat a hazai hulladékkezelők- és hasznosítók, hogy megmutassák, mi történik azzal a hulladékkal, amit mi összegyűjtünk. A különböző helyszíneken megismerheted a legújabb technikai és technológiai eljárásokat, betekintést nyerhetsz a hulladék kezelésével kapcsolatos innovációs folyamatokba, valamint hasznos és érdekes ismeretekkel gazdagodhatsz a hulladékfeldolgozásról. Az üzemlátogatások során hiteles információkat kaphatsz a hulladékkeletkezés megelőzésének fontosságáról, a feleslegessé vált anyagok szelektív gyűjtésének módjáról, hasznosságáról és bepillanthatsz a hulladékkezelés kulisszái mögé.

 

Kinek szól a program?

A KUKAkulTÚRA során hazai hulladékkezelő, -hasznosító cégek, intézmények várják a munkájuk iránt érdeklődő iskolai csoportok, családok, baráti társaságok tagjait!

 

Mi a teendő?

Kattints a HELYSZÍNKERESŐ menüpontra és válaszd ki TÚRÁD időpontját, helyszínét (megközelítés, tevékenység alapján). A kiválasztott helyszínre kattintva tájékozódhatsz az ott folyó munkáról, tevékenységről. Válassz érdeklődésednek, tanulmányaidnak megfelelő helyszínt!
A kiválasztott cég nevére kattintva megtalálod annak elérhetőségeit (cím, regisztráció módja, határideje) és az egyéb praktikus információkat.

A programon való részvétel ingyenes, de a kulturált és biztonságos üzemlátogatás érdekében előzetes regisztrációhoz kötött (csoportok esetén létszámkorlát, illetve indulási időpontok szabnak ennek határt).

AktuálisSalgótarjánkukakultúraSzécsényHulladékkezelők Nyílt NapjaNógrádmarcali