2024.04.25, Csütörtök
Állás- és képzési börze Balassagyarmaton

Állás- és képzési börze Balassagyarmaton

Balassagyarmat Városháza facebook

2018.05.25. 06:03

A NMKH Balassagyarmati Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya 2018. május 25-én, 09.30 - 12.00 óra között rendezi meg a helyi "Állás- és képzési börze" rendezvényét, Balassagyarmaton a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban (2660 Balassagyarmat Rákóczi u. 50.). A rendezvényen mind balassagyarmati mind pedig szécsényi munkáltatók képviseltetik magukat.

Hirdetés

A börzén a következő munkáltatók jelennek meg aktuális állásajánlatukkal:

Ipoly Cipőgyár Kft., Váci Fegyház és Börtön; Prysmian MKM Kft.,Balassa-Security Kft., Bremas Hungary Kft., Zentis Hungária Bt., Tesco Global Zrt., Magyar Honvédség, CS+CS Bt., Fort-Bau Term Kft., Gtom-VILL Kft. 

A rendezvényen több mint 120 állásajánlatot kínálnak és 116 képzési szakirány közül lehet képzést választani, önéletrajzot írni és vállalkozás indításához nyújtott támogatásról információt szerezni. 
Az állásbörzén elérhetőek lesznek az érdeklődők számára a foglalkoztatási szolgálat megyei aktuális álláslistája, valamint a felnőttképzés keretében végezhető támogatott, hatósági-, szakmát adó aktuális képzési ajánlatok, továbbá az EURES tájékoztatók. 


A rendezvény nyitott, várják az állás- és képzési lehetőség iránt érdeklődőket. 
A regisztrált álláskereső ügyfeleinknek térítik az útiköltséget, a közfoglalkoztatásban lévő megjelenteknek pedig igazolást állítanak ki a megjelenésről.

AktuálisBalassagyarmatállásbörze