2024.04.20, Szombat

Újévi hangversennyel köszöntötte Salgótarján a 2018-as esztendőt

salgotarjan.hu

2018.01.03. 08:51

A József Attila Művelődési Központ telt házas színháztermében megrendezett egész estés koncert előtt Fekete Zsolt polgármester mondott évindító ünnepi beszédet.

Hirdetés

Fekete Zsolt küzdelmes, rengeteg munkával járó, de a korábbiaknál sikeresebb évként idézte fel a hátra hagyott 2017-es esztendőt, a jövőre vonatkozóan pedig a hozzáállás fontosságáról szólt.
Mint elmondta: bár mindenki felhőtlen boldogságot és sikereket remél az új esztendőtől, mégis vannak dolgok és történések, amelyekre nincs befolyásunk. A polgármester szerint azonban a saját sikerek hajszolása mellett a nehezebb sorsú embertársaink felé segítséggel, empátiával fordulva vagy a magány helyett a közösséget választva, kapcsolódva például városunk jó szándékú civil közösségi életébe, mindenki sokat tehet a mindennapok boldogságáért és a pozitív célok eléréséért.

 

 

Tisztában vagyok azonban azzal is – tette hozzá Fekete Zsolt, hogy rengeteg megoldandó probléma van még a városban, ám a nehézségek mellett látni kell, hogy a lehetőségeinkhez képest, szerencsére sokat tudtunk tenni azért, hogy Salgótarján lakói jobban érezzék magukat.

Minden salgótarjáni lakosnak azt kívánom, hogy az új esztendő hozza meg számára, számunkra azt a boldogságot és sikert, amelyre vágyunk. Erőt a napi feladatokhoz, az egészséget, ami a legfontosabb, a szeretetet a mindennapok örömeihez és a jövőbe vetett hitet, ami átsegít a nehezebb pillanatokon. Ezt kívánom szeretettel a magam és Salgótarján önkormányzata nevében a 2018-as évre – zárta beszédét Fekete Zsolt.

 

 

A salgótarjáni újévi hangverseny idén jubileumához érkezett. Immár tizedik alkalommal léptek színpadra Salgótarjánban az év első napján neves helyi és országos szinten is elismert művészek. A fellépők nevében Pándy Piroska, az est művészeti rendezője, Madách- és Príma-díjas énekesnő kívánt boldog új évet a salgótarjáni közönségnek.

AktuálisSalgótarjánJózsef Attila Művelődési Központújévi hangverseny