2024.04.19, Péntek

Bizonyítottak a nógrádi istálló emberei

Nógrád Sportja

2017.12.02. 20:00

Nagy sikerrel rendezték meg Salgótarjánban a Felix Promotion profi bokszgáláját. A sportiroda vezetője, Rácz Félix is elismerően nyilatkozott.

Hirdetés

Szellő Imre megvédte interkontinentális övét, a bátonyterenyei Kőrös Attila az első menetben két vállra fektette ellenfelét, míg Kis Máté elhódította a magyar bajnoki övet.

– Először is meg szeretném köszönni Fekete Zsolt polgármester, és Dániel Zoltán alpolgármester uraknak a lehetőséget, hogy ismét Salgótarján lehetett a Magyar Ring egyik állomása – nyilatkozta a sportmenedzser. – Úgy gondolom, hogy egy nagyon hangulatos eseményt láthattak, úgy a kilátogatók, mint az M4 Sport csatornát élőben figyelemmel kísérők. A Felix Promotion ökölvívói, mint például Szellő, Bacskai, Egedi, Kis most is megmutatták, miért őket tartják országunk legjobbjainak. Látványos mérkőzéseken győzték le kenyai, amerikai és tanzániai ellenfeleiket, illetve egy nagyon izgalmas csatát hozott az istállón belüli magyar bajnoki párharc, ahol a felkészültebb, a győzelmet jobban akaró Kis Máté kezét emelhették a végén a magasba.

– Mi a véleménye a nógrádi kötődésű Kőrös Attiláról?

– Örültem Attila ringbe lépésének is, bár ellenfele sajnos nem volt vele egy szinten, viszont a jövőben szívesen látnám Kőröst akár egy Kis, akár egy Egedi elleni magyar bajnoki címmérkőzésen. További sok sikert kívánok neki és csapatának, bízom benne, hogy az ilyen eseményeknek köszönhetően még több fiatal látogat majd el Botos Tibor edzőtermébe is.

forrás: Nógrád Sportja

AktuálisSalgótarjánFelix Promotionprofi bokszgála