2024.06.15, Szombat

Több ezer gázkonvektor cseréjéhez járul hozzá az Otthon Melege Program

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

2017.09.28. 08:52

Az észak-magyarországi régióból a pályázatokat ma 10 óráig várják, ezt követően a pályázatbenyújtás lehetőségét határozatlan időre felfüggesztik.

Ötezernél is több pályázat érkezett eddig az Otthon Melege Program keretében meghirdetett földgázüzemű gázkonvektorok energia megtakarítást eredményező cseréjét támogató alprogramra.

 

A pályázatbenyújtás a közép-dunántúli régióval zárul, ahol a gázkonvektor készülékek cseréjéhez 2017. szeptember 29. (péntek), reggel 8 órától lehet vissza nem térítendő támogatást igényelni elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül.

 

A benyújtott pályázatokkal kapcsolatban a pályázati portálon (https://konvektor2017.nfsi.hu/) tájékozódhatnak az érdeklődők.

 

Az Otthon Melege Program keretében meghirdetett családbarát pályázati konstrukciók célja, hogy gyors, megfelelő intenzitású támogatáshoz juttassák a lakosságot az ország egész területén. A 2014 szeptemberében indult, jelenleg közel 30 milliárd forint keretösszeggel rendelkező programnak köszönhetően mára több mint 130 ezer háztartás energiahatékonysága javult.

AktuálisNógrád megyeOtthon Melege Programgázkonvektor készülékek cseréje