2024.04.24, Szerda
Példát mutattak a rendőrök a ráróspusztai táborban

Példát mutattak a rendőrök a ráróspusztai táborban

police.hu

2017.06.28. 12:52

A Szécsényi Rendőrkapitányság szervezésében 86 diák vehetett részt a rendőrségi napon a ráróspusztai "Példakép" táborban.

Hirdetés

A Hanns Siedel Alapítvány és a polgári Szécsényért Alapítvány hatodik alkalommal rendezte meg „Példakép” elnevezésű táborát a hátrányos helyzetű gyermekeknek Ráróspusztán.


A 2017. június 24. és július 1. között megtartott rendezvény célja, hogy egy olyan jövőképet állítsanak a gyermekek elé, melynek eléréséért érdemes tanulni.


Dr. Ludvai Dezső rendőr alezredes, a Szécsényi Rendőrkapitányság vezetője és a rendőrkapitányság munkatársai 2017. június 27-én a délelőtti órákban színesítették a 86 táborlakó programját. A diákoknak a kapitányság vezetője és Lévai Csaba címzetes rendőr törzsőrmester, a Balassagyarmati Rendőrkapitányság nyomozója, valamint Mester Gábor rendőr százados, a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályának alosztályvezetője a rendőri hivatásról, a pályaválasztásukról és ezzel kapcsolatos személyes tapasztalataikról beszélt. A Szécsényi Rendőrkapitányság rendőrségi szolgálati gépjárművének és egyes eszközeinek bemutatóját Kanyó Zsolt paraolimpikon és Vágvölgyi Zoltán baleset-megelőzési szakreferens előadása követte. 


Az előadást tartók kihangsúlyozták a sport és az egészséges életmód fontosságát, valamint a kitűzött célok szem előtt tartását és az azokért való küzdeni akarást.  

Galéria

AktuálisSzécsényi RendőrkapitányságRáróspusztaPéldakép tábor