2024.02.26, Hétfő
Folytatódik a toborzás Nógrád megyében

Folytatódik a toborzás Nógrád megyében

police.hu

2016.09.17. 13:34

Az első jelentkezők számára már elkezdődött a felvételi eljárás, és továbbra is várják a határvadász képzés iránt érdeklődőket a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai.

Hirdetés

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság illetékességi területén működő polgárőr egyesületek tagjai számára tartott koordinációs értekezleten, valamint Salgótarján főterén folytatódik a toborzás.

A toborzó csoport tagjai a rendőri pályáról, a határvadász-képzésről, ezen belül a jelentkezés feltételeiről és az alkalmassági vizsgálat részleteiről tájékoztják az érdeklődőket. A határvadász-képzésre a megyéből elsők között jelentkezők orvosi és pszichológiai vizsgálatát, valamint fizikai- és erőnléti felmérését a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságon hajtották végre a napokban.

 

A hétvégén Salgótarjánban, a Tanévnyitó Fesztiválon, valamint a Balassagyarmaton megrendezésre kerülő X. Nógrádi Megyenapon várják a 18 és 55 év közötti érettségi vizsgával rendelkező jelentkezőket.

Az érdeklődők a képzés és a jelentkezés feltételeiről személyesen is érdeklődhetnek a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a megye rendőrkapitányságain, és további információkat olvashatnak a Magyar Rendőrség honlapján.