2024.03.29, Péntek
Toborzással egybekötött nyílt nap

Toborzással egybekötött nyílt nap

police.hu

2016.11.11. 14:12

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság épületében várták az érdeklődőket.

Hirdetés

Nyílt napot rendeztek a Salgótarjáni és a Balassagyarmati Rendőrkapitányságon. A két rendezvényt Ponyi Béla r, ezredes a Salgótarjáni Rendőrkapitányság vezetője, valamint Fábián Bertold r. őrnagy a Balassagyarmati Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály vezetője nyitotta meg, és egyben köszöntötte a megjelenteket.

 

Az érettségi előtt álló fiatalok betekintést nyerhettek a rendőrség szervezeti felépítésébe, továbbá megismerkedhettek az életpálya előnyeivel, a rendőri pályára jelentkezés feltételeivel és a szervezet által használt technikai eszközökkel is. A program végén az érdeklődők átvehették a felvételi egységcsomagot, amelyekből a tanulók bővebben tájékozódhattak a felvételi követelményekről és a jelentkezési határidődről.

 

A nyílt nap keretében a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportja a határvadász-képzés részleteiről és a felvételi követelményeiről is tájékoztatta az érdeklődőket. A programok keretében a diákoknak lehetőségük nyílt arra, hogy valósabb képet kapjanak a rendőri hivatásról.   

Helyi hírekrendőrségtoborzáshatárvadász-képzés