2024.04.20, Szombat
Életvédelmi konferencia Salgótarjánban

Életvédelmi konferencia Salgótarjánban

police.hu

2016.11.14. 12:31

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság 11. alkalommal rendezte meg „Életellenes bűncselekmények helyszíni szemléinek tapasztalatai" elnevezésű szakmai konferenciáját.

Hirdetés

A Salgó Hotelben megtartott rendezvényt Dr. Nagy László rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány nyitotta meg, melyet követően Nagy Tivadar r. alezredes a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság, Bűnügyi Technikai Osztály vezetője köszönte a résztvevőket.

A konferencián előadást tartott Dr. Petőfi Attila rendőr vezérőrnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság főosztályvezetője és Dr. Szokolai Zoltán r. alezredes az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Bűnügyi Osztály vezetője, továbbá az ország több megyei rendőr-főkapitányságnak bűnügyi technikai osztályvezetői. A szakemberek az illetékességi területükön az elmúlt időszakban elkövetett emberölések és más kiemelt súlyú bűncselekmények helyszíni szemléjéről osztották meg tapasztalataikat.

 

Az értekezleten a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság hat rendőrkapitányságának vezetői, a rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának  állománya, bűnügyi osztályvezetői, a kapitányságok életvédelmi vonalvezetői és bűnügyi állományának tagjai vettek részt.

Helyi hírekbűnügySalgó Hoteléletvédelem