2024.07.17, Szerda

A VOSZ megyei elnöke újra Czékmánné Kelecsény Ágnes

2016.04.04. 10:54

A VOSZ Nógrád Megyei Szervezete megtartotta a Területi Küldöttválasztó Gyűlését, ahol újra Czékmánné Kelecsény Ágnest választották meg a szervezet elnökének.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Nógrád Megyei Szervezete megtartotta a Területi Küldöttválasztó Gyűlését, ahol újra Czékmánné Kelecsény Ágnest választották meg a szervezet elnökének. A vállalkozó további öt évig irányítja majd társadalmi megbízatásban a szövetség helyi szinten történő érdekképviseleti munkáját, segítve ezzel a vállalkozások eredményes működését.

A VOSZ hatályos alapszabálya szerint idén teljes körű tisztújításra kerül sor a szövetség vezetőségében. A szövetség elnökségének döntése értelmében a területi/megyei szervezetek 2016. február és március hónapban tartják Területi Küldöttválasztó Gyűléseiket, amelyeken a megyei elnökök, az országos küldöttek és az országos pótküldöttek kerülnek megválasztásra.

A VOSZ Nógrád Megyei Szervezete március 30-án megtartott Területi Küldöttválasztó Gyűlésén, a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan, beszámoló keretében a tagok tájékoztatást kaptak a szervezet 2015. évi munkájáról, valamint az idei év terveiről, programjairól. A résztvevők döntöttek a 2016. évi Prima Díjátadó Gála rendezésével kapcsolatos ügyekben is. Ezt követően a megyei elnökválasztáson a jelenlévő tagok egyhangú szavazással újra Czékmánné Kelecsény Ágnest választották meg a szövetség megyei elnökének, aki további öt éven át irányítja majd társadalmi megbízatásban a VOSZ Nógrád Megyei Szervezetét.

 

Czékmánné Kelecsény Ágnes jelenleg a 2002-ben alakult Presto Lady Harisnyagyártó Kft. tulajdonos-ügyvezető igazgatója. A társaság női finomharisnya gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, működési területe kiterjed országhatárinkon belülre és azon túlra is. A termékek értékesítése szinte teljes egészében – 95 %-ban – az exportpiacokon történik. A vállalkozó 2002-ben lett a megyei szervezet tagja, majd 2004-től kezdődően vezetőségi tag, mellyel aktívan is szerepet vállalt a szövetség megyei munkájában. Később a korábbi elnök lemondása miatt a 2015. április közepén összehívott rendkívüli közgyűlésen a tagok már megyei elnöknek választották meg. Czékmánné Kelecsény Ágnes vállalkozói és társadalmi munkájának elismeréseképpen 2006-ban Nógrád megyei jelöléssel, illetve 2012-ben a VOSZ Textil Szekciójának díjazottjaként “Az Év Vállalkozója” kitüntetést, valamint 2014-ben Magyar Gazdaságért Díjat vehetett át.

forrás: 3100.hu

Galéria

AktuálisgazdaságVOSZvállalkozóCzékmánné Kelecsény Ágnes