2024.07.18, Csütörtök

Testi-lelki feltöltődés a természet erejével

2016.06.15. 09:41

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete megtartotta a nyári szünet előtti utolsó szabadtéri programját a salgótarjáni Tó Strandi Gyermektáborban.

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete megtartotta a nyári szünet előtti utolsó szabadtéri programját a salgótarjáni Tó Strandi Gyermektáborban, immár hatodik éve hagyományosan a három felvidéki megyeszékhely képviselőivel.

A gyönyörű környezetben és csodálatosan kellemes időben a köszöntő után megkezdődött a program, melyben testi és lelki tréningek egyaránt voltak.

Szó volt a mosoly, a nevetés és a humor  gyógyító,  közösség kovácsoló  erejéről, egy kis „humor csokorral” fűszerezve, pszichológus és Simonton terapeuta szakértők vezetésével a stresszoldást  gyakorolhattuk játékos formában, személyi edző vezetésével bemelegítő tornán, Nordic Walking túrán és Meridián 3-1-2 tornán is részt vehettek a jelenlévők.

A kellemesen elfáradt csapat ezután közös ebéden vett részt, amit zenés-táncos műsor követett a Havanna Senior Tánccsoport, a Rozmaring Népdalkör és az Etesi Hastánc Klub tagjainak előadásában. A jó hangulatú program közös tánccal, énekléssel zárult.

forrás: rakliga.hu

Galéria

Helyi hírekRákliga