2024.06.22, Szombat

Salgótarjáni színésznő a köztévé új sorozatában

2016.01.08. 13:08

Salgótarjáni színésznő főszereplésével debütál vasárnap a köztévé új sorozata: a Csak színház és más semmi.

Tíz év telt el a Csak szex és más semmi című magyar film elsöprő sikere óta, a romantikus komédiát akkor 500 ezer mozinéző látta, emellett 120 ezer DVD-t is eladtak a filmből. A készítők a folytatáson gondolkoztak azóta is, ami most érkezik meg, de végül több mindenben változtattak a bevált formulán. Ezúttal nem filmet, hanem hatrészes sorozatot készítettek, és a karaktereket is megvariálták. A színházi környezetet viszont megtartották, egy budapesti társulat életét mutatja be a sorozat.

A comment.blog.hu úgy fogalmaz: a sorozat igazi nagy felfedezése a salgótarjáni Mikecz Estilla, aki Kaposváron tanult Vidnyánszky Attila osztályában. A színésznőnek a Barátok köztön kívül ez az első komoly filmes szerepe. A színpadot tekintve jelenleg a debreceni Csokonai Nemzeti Színház, Vörösmarty Mihály: Csongor és Tünde előadásában Tünde szerepét játssza, a bemutatóra tavaly november elején került sor.

Többek szerint Mikecz Estilla az új Dobó Kata. „Nagyon megtisztelő, ha Dobó Katához hasonlítanak, hiszen ő gyönyörű nő, de nem értek egyet vele, hogy hasonlítanánk, csak azért, mert vörös a hajunk. A castingon sem hiszem, hogy felmerült volna, hogy Kata helyére keresnek hozzá hasonló színésznőt” – mondta a Bors napilapnak Mikecz Estilla, aki rövid ideig a Barátok köztben is játszott.

forrás: infonograd.hu

Galéria

Helyi hírekCsak színház és más semmiMikecz Estilla