2024.06.22, Szombat

Megünnepelték az egészségügyi dolgozókat

2016.07.02. 08:37

A 2016. június 30-i Semmelweis-napon, a magyar egészségügy napja alkalmából rendeztek ünnepséget a szakmában dolgozóknak a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórházban.

A 2016. június 30-i Semmelweis-napon, a magyar egészségügy napja alkalmából rendeztek ünnepséget a szakmában dolgozóknak a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórházban. Az ünnepségen városi, kórházi elismeréseket és szakdolgozói kamarai kitüntetéseket adtak át.

A rendezvényen dr. Bercsényi Lajos főigazgató főorvos, Fekete Zsolt, Salgótarján polgármestere és Becsó Zsolt, a térség országgyűlési képviselője köszöntötte az ünnepség résztvevőit, mindhárman hangoztatva az egészségügyben dolgozók elhivatott munkáját és áldozatvállalását.

Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata Salgótarján Emlékérem kitüntetésben részesítette dr. Csorba Bertalan háziorvost, dr. Gastanek Nándorné védőnőt és Zsélyiné Kmetyi Viktória védőnőt. Az elismeréseket Fekete Zsolt adta át. Ezt követően a Szent Lázár Megyei Kórház elismeréseit és a szakdolgozói kamara díját adták át és szakmai előléptetéseket jelentettek be.

forrás: salgotarjan.hu

Galéria

AktuálisegészségügySzent Lázár Megyei KórházSemmelweis-nap