2024.03.28, Csütörtök

Újra válthatók a Zenthe Színház bérletei

zentheszinhaz.hu

2016.08.18. 11:16

Közeleg a 2016/2017-es színházi évad nyitánya, amelyben újra több, már évek óta népszerű bérlettel, és néhány újdonsággal várják a színházkedvelő közönséget.

Hirdetés

A Zenthe Ferenc Bérletben 9 előadást kínálnak, köztük a Nemzeti Színház Vitéz lélek című előadását, a komáromi Jókai Színház Tisztújítását, vagy a budapesti József Attila Színház A három sárkányát. 

A Székfoglaló Premier Bérlet tulajdonosai elsőként láthatják a társulat négy új bemutatóját, a Black Comedy-t, a Tündérlaki lányokat, az A kör négyszögesítését és az Augusztus Oklahomában-t, mindezt saját, névre szóló székből! Ez a bérlet azon felül, hogy egyedüli lehetőségként kínál belépést a premierekre, egyben támogatás is a Zenthe Ferenc Színház működéséhez. 

Harmadik éve kínálnak a családoknak vasárnap délutánokra közös szórakozást, ez az a bérlet, amely a legjobb ajándék szülőknek, nagyszülőknek, hiszen együtt töltött minőségi időt, valódi élményt nyújt gyermekeknek, szülőknek, nagy- és dédszülőknek egyaránt. Ebben az évadban a Mese a fiókból, a Ládafia, a Tündér Míra és az A muzsika hangja került ebbe a válogatásba. 


A tavalyi nagy sikerű Operettbérlet és az Experidance Bérletet egybegyúrták, hogy egyben kaphassanak minőségi szórakozást a zene, az operett és a musical rajongói. A salgótarjáni születésű Kossuth- és Liszt-díjas operaénekesnőről, Komlóssy Erzsébetről elnevezett bérletben a Lili bárónőt, a Chicago-t, az Experidance Omega-balladáját, a Gyöngyhajú lányt és a Bécsi vért láthatják-hallhatják a színházkedvelők. 


Újdonság a Nemzet Színészei Bérlet, amelyben a kitüntető cím 12 tulajdonosa közül kilencet látnak vendégül Salgótarjánban, a Zenthe Szalonban: Sándor András Almási Évával, Andorai Péterrel, Bodrogi Gyulával, Cserhalmi Györggyel, Haumann Péterrel, Molnár Piroskával, Szacsvay Lászlóval, Tordy Gézával és Törőcsik Marival beszélget. 


A Bérletek megvásárolhatók hétköznapokon 11 és 17 óra közt Salgótarjánban, a József Attila Művelődési Központ pénztárában, vagy igényelhetők a [email protected] emailcímen is. 

forrás: zentheszinhaz.hu

Galéria