2024.03.28, Csütörtök

A sport népszerűsítésére szerveznek esti futást

salgotarjan.hu

2016.09.10. 10:25

Minden korosztály talál majd maga számára megfelelő kategóriát, melyen szeptember 16-án este futásnak indulhat.

Hirdetés

A verseny célja az aktív sportolás megszerettetése, versenyzési lehetőség biztosítása minden résztvevő számára. A Tanévnyitó fesztivál gazdag programkínálatának sporttal történő bővítése.


A versenyt Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Salgótarjáni Közművelődési Nonprofit Kft. rendezi, fővédnöke Fekete Zsolt polgármester, védnökei pedig Dániel Zoltán alpolgármester és Huszár Máté alpolgármester lesznek. 

A verseny szeptember 16-án 19.30 óra indul, előtte 19.20-tól közös bemelegítés lesz Tarjányi Viktóriával. Nevezni lehet 1 km-es rövidtávra, és 4 km-es hosszútávra.

Rajt-Cél a Fő téri buszmegálló előtti főút.

Útvonalak:

Rövidtáv: Pécskő út – Meredek út – Március 15 út – Arany J. út – Rákóczi út útvonalon (tehát a József Attila Műv. Központot megkerülve) érkeznek vissza a futók célba, amely a K&H bank melletti gyalogos átkelőhelynél van.

Hosszútáv: Meredek -Szerpentin – Hunyadi körúton felfutnak a rokkant tetejére, és Hargita körút – Damjanich – Meredek – Pécskő út Március 15 út – Arany J. út érintésével futnak vissza a célba ezt a távot teljesítők.

 

Korcsoportok:

Rövidtáv: :
– 10 év alattiak
– 10-14 évesek
– 14-18 évesek
– 18 év felettiek
Hosszútáv
– 14 év alattiak
– 14-18 évesek
– 18-35 évesek
– 35 év felettiek


Nevezni e-mail-ben, az alábbi nevezési lap kitöltésével lehet: Nevezési lap letöltése (pdf), de a helyszínen is megoldható lesz 17.30 és 19.20 között. Nevezési díj 500.-Ft/fő, melyet a rajt előtt a helyszínen lehet befizetni. A nevezők rajtszámot és világító karkötőt kapnak. A rajtszám viselése kötelező, a rajtszám nélkül befutókat nem értékelik.

 

Díjazás: Mindkét versenytáv korcsoportonkénti I-III. helyezettje érem és oklevél díjazásban részesül. Eredményhirdetés a célban a versenyt követően.

 

Ajánljuk még