2023.10.02, Hétfő

Arculati ötletpályázatot hirdetett a MÁV-Start

mavcsoport.hu

2016.07.21. 15:42

Ősz elejéig várják a terveket az ügyfélterek esztétikusabbá, modernebbé tételére.

Hirdetés

 

Ötletpályázat útján frissítené a megújuló állomások belső tereinek arculatát a MÁV-START. A személyszállító vasúttársaság szeptember 7-ig várja a kreatív pályázók egyedi, dinamikus és fiatalos ötleteit a vasútállomási utasterek korszerűsítésére.

„Tervezz, rajzolj, alkoss újat! Tervezd meg a MÁV-START Utascentrum ügyféltereinek arculatát” – szólítja meg a vállalkozó kedvűeket a vállalat honlapja. Aki tehát kibontakoztatná kreativitását, most részt vehet a MÁV-START új belsőépítészeti arculati koncepciójának kialakításában.

Az ötletpályázat célja, hogy a nyertes pályamű alapján országszerte egységesen szépülhessenek meg az egyre több vasútállomáson létrejövő MÁV-START Utascentrumok. A vasúttársaságnak fontos, hogy ezek az ügyfélterek úgy töltsék be funkciójukat, hogy egyúttal a kialakításuk is újszerű, esztétikus legyen. A MÁV-START úgy szeretne az utóbbi években modernizált, illetve a jelenleg fejlesztés alatt álló vasúti vonalszakaszok állomásépületeiben ügyfélközpontú szolgáltatást nyújtani, hogy azok épített környezetét is kényelmesnek, színvonalasnak találják mind az utasok, mind az ott dolgozó munkatársak. Ehhez egy arculati kézikönyv összeállítását tervezi, a legjobbnak ítélt pályázó munkája, tervei alapján.

A pályázati felhívás az alábbi linkről tölthető le: https://www.mavcsoport.hu/mav-csoport/beszerzesi-hirdetmenyek/otletpalyazat-mav-start-zrt-utascentrumainak-belsoepiteszeti. Az ötletpályázathoz tartozó dokumentumokat a [email protected] e-mail címen is lehet igényelni, a vasúttársaság kérésre azokat elektronikus úton is megküldi.

A pályázat díjazásos, és bárki részt vehet benne, aki a kiírt feltételeknek megfelel. A kiíró – a pályaművek megfelelő összeállítása érdekében – augusztus 5-ig válaszol az írásban feltett kérdésekre, a válaszok pedig augusztus 12-ig a pályázati felületre (a fent megadott linkre) is felkerülnek.

A pályaművek beérkezési határideje: szeptember 7.

forrás: mavcsoport.hu / mti