2024.04.18, Csütörtök

Gyere túrázni a Kékestetőre, te se hagyd ki az Első lépés a természetbe programsorozatot!

pestpilis.hu

2018.09.20. 15:04

Nagy sikerrel, hatalmas érdeklődés mellett debütált a Kékestető Nonprofit Kft. új állandó túrasorozata, az Első lépés a természetbe! program szeptember 8-án. A túrán a legfiatalabb természetjáró óvodásokon át a fiatal felnőtteken keresztül sok nyugdíjas is részt vett.

Hirdetés

A Kékestető Nonprofit Kft. kifejezetten azoknak álmodta meg az Első lépés a természetbe! tematikus túrasorozatot, akik a Kékestető számos látnivalóján és érdekességén túl szeretnék megismerni az erdőt, a túrázás, a helyes természetjárás szabályait, akik még nem vetették bele magukat ebbe a testet és lelket egyaránt tápláló kiváló sportágba.

A képre kattintva galéria nyílik!

A túratempónak és a tematikának köszönhetően a rosszabb egészségi állapotban levő természetrajongók is részt vehetnek rajta: az első túrát daganatos betegségekkel küzdők, mozgásszervi problémákban szenvedők, légzőszervi panaszokkal és túlsúllyal küzdők is vidáman teljesítették, hiszen Kékestető magasan a legjobb minden évszakban!

Az Első lépés a természetbe! túrasorozat következő időpontjai: szeptember 30-a és október 14-e. A szeptember 30-i túra ezúttal az Országos Kéktúra útvonalának egy szakaszán vezeti végig a természetjárókat, a legendákkal övezett Sötét-lápa-nyergén, az Erzsébet-sziklán és a lélegzetelállító panorámával rendelkező Sas-kőn. Vendégeinknek ezúttal a Mátra keleti gerincén lesz lehetőségük élvezni a természet szépségeit és megismerkedni Kékestető egyedülálló helyszíneivel.

A túráról további információk itt találhatóak, jelentkezni pedig ezen a linken keresztül lehet.

A Kékestető Nonprofit Kft. a túrák vezetésével az I love Mátra – a Mátra legnagyobb online felületének szerkesztőjét, Demecs Norbi bronzjelvényes, szakképzett túravezetőt bízta meg, akinek nevéhez immár 4 éve a Mátra leglátogatottabb, legkeresettebb tematikus túrasorozata fűződik.

Galéria

Kirakattúra