2024.06.20, Csütörtök
Rendőrségi évértékelő értekezlet Nógrád megyében
police.hu

Rendőrségi évértékelő értekezlet Nógrád megyében

police.hu

2022.02.16. 12:30

A rendőr-főkapitányság 2021. évi munkáját értékelte és az ez évi feladatokat is meghatározta dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság évértékelő értekezletet tartott 2022. február 10-én. Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány bemutatta és értékelte a 2021. évben elvégzett rendőri feladatokat, és a 2022. évre vonatkozóan meghatározta a főbb célkitűzéseket. Megköszönte minden rendőrségi dolgozónak, hogy tevékenységével hozzájárult az eredmények eléréséhez - írja a police.hu.

Az értekezlet elöljárója dr. Pozsgai Zsolt rendőr vezérőrnagy, személyügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes volt, aki elismerően szólt a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság elmúlt évi teljesítményéről és köszönetet mondott az állomány minden tagjának a helytállásért, és az elvégzett munkáért.

Az értekezleten ünnepélyes keretek között szakmai munkájuk elismeréseként öt rendőrségi dolgozónak, míg kerek évfordulójukat január, vagy február hónapban ünneplő kilenc munkatársának adott át elismerést dr. Pozsgai Zsolt rendőr vezérőrnagy és dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok.  

Helyi hírekNógrád Megyei Rendőr-főkapitányságévértékelő