2024.03.28, Csütörtök
Iskolások Rétságon, ovisok Bátonyterenyén ismerkedtek a rendőrökkel

Iskolások Rétságon, ovisok Bátonyterenyén ismerkedtek a rendőrökkel

police.hu

2017.05.21. 08:13

Diákok és óvodás csoportok látogattak el a napokban a két rendőrkapitányságra, ahol a rendőrök különböző programokkal várták őket.

Hirdetés

A Rétsági Általános Iskola alsó tagozatos diákjait 2017. május 16-án és 17-én fogadták a rendőrkapitányság épületében a rendőrök. A diákoknak a Rétsági Rendőrkapitányság munkatársai bemutatták az ott dolgozók munkáját. A diákoknak megmutatták a Rétsági Rendőrkapitányság irodáit, az ott dolgozókkal beszélgethettek, majd beülhettek a szolgálati gépjárművekbe és betekintést nyerhettek a bűnügyi technikusi munkába.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányságon 2017. május 18-án tettek látogatást az Őzike Óvoda kicsinyei. A gyerekek nagy örömére szolgálati gépjárművek felvezetésével sétáltak át a helyi intézményből a rendőrségre, ahol az egyenruhások már nagy szeretettel várták őket. A közel száz ovis a rendőrkapitányság épületében az előállító helyiségben, a gyermek kihallgató szobában is megfordult, majd a bátor gyerekek tenyeréről tenyérlenyomatot vettek, amelyet szüleiknek megmutathatnak, azt haza is vihették. A kapitányság udvarán, kipróbálhatták a rendőrmotort és a szolgálati gépjárműveket, valamint a részeg és drog szemüveget is. A kicsik a nap végén rendőr kutyás bemutatót láthattak és nyalókával tértek vissza az oviba. 

Galéria

Helyi hírekRétsági RendőrkapitányságBátonyterenyei Rendőrkapitányság