2024.05.22, Szerda
Kiválóan síelnek a nógrádi rendőrök
Fotók: Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtön

Kiválóan síelnek a nógrádi rendőrök

police.hu

2017.01.26. 10:00

A Belügyminisztérium Országos Síversenyén értek el nagyon szép eredményeket.

A napokban rendezte meg a Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtön a Zemplén Kalandparkban a Belügyminisztérium Országos Síversenyét. A 22. alkalommal megrendezett síversenyre negyven belügyminisztériumi szervezeti egység közel 140 versenyzője adta le nevezését. A rendezvény fővédnöke dr. Pintér Sándor belügyminiszter, védnökei pedig dr. Tóth Tamás bv. vezérőrnagy, a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka, illetve Vincze P. Márton, a Magyar Rendvédelmi Sportszövetség ügyvezető elnöke voltak.

 

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság nevezői a korábbi évekhez hasonlóan ismételten jó eredményeket értek el. A férfi sí kategória hármas korcsoportjában Hiesz Ferenc Richárd rendőr törzsőrmester bizonyult a legeredményesebbnek - továbbá a legjobb idő birtokosaként különdíjban is részesült -, míg a férfi sí kategória negyedik korcsoportban Kristóf Szabolcs rendőr százados második, Itczés Gyula nyugalmazott rendőr őrnagy harmadik, Istók István rendőr főhadnagy ötödik, míg Környei Attila rendőr alezredes tizennyolcadik helyezést ért el.

A legidősebb korosztálynál korábbi sikereit folytatva Hrabecz Gyula nyugalmazott rendőr alezredes ezüstérmesként végzett, aki a Magyar Rendvédelmi Spotszövetség különdíjában is részesült.

 

Helyi hírekNógrád Megyei Rendőr-főkapitányságSíverseny