2024.04.20, Szombat
Egyeztették a feladatokat

Egyeztették a feladatokat

police.hu

2017.01.12. 14:42

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság szakemberei, az illetékességi területen működő polgárőr egyesületek képviselőivel tartották meg koordinációs értekezletüket.

Hirdetés

 

A Rendészeti Osztály és a Bűnügyi Osztály munkatársai, valamint a helyi polgárőr egyesületek tagjai a folyamatos információcsere és együttműködés érdekében havonta értékelik a város és a települések bűnügyi helyzetét, valamint a „300 x 100 Biztonság” program keretében a közrend, közbiztonság fenntartása, a lakosság szubjektív biztonságérzete növelése érdekében végrehajtott intézkedéseket. Az értekezlet során egyeztették a rendkívüli téli időjárás miatt felmerülő feladatok közös ellátását.

 

Bátonyterenyei Rendőrkapitányság vezetője, az elmúlt időszakban végzett kiemelkedő munkája során tanúsított helytálló magatartásáért tárgyjutalomban részesítette Nagy Attila Imrét, a Bátonyterenyei Polgárőrség Bűnmegelőzési és Önvédelmi Egyesület tagját, mely elismerést az értekezlet keretében Jéger Róbert rendőr őrnagy rendészeti osztályvezető adott át.

Helyi hírekBátonyterenyei RendőrkapitányságBátonyterenyei Polgárőrség