2024.04.25, Csütörtök
Megújult a rendőrőrs Magyarnándorban
police.hu

Megújult a rendőrőrs Magyarnándorban

police.hu

2021.06.18. 15:45

Az önkormányzat és a rendőrség összefogása eredményeként a jövőben az őrsparancsnok és munkatársai új, korszerű épületben látnak el szolgálatot.

Hirdetés

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Schmiedt Károly Magyarnándor község jelenlegi polgármestere, és Sándor István a község nyugalmazott polgármestere 2021. június 11-én adta át a Magyarnándori Rendőrőrs felújított épületét. A rendőrőrs az önkormányzat és a rendőrség példás együttműködésének eredményeképpen 1992 májusában jött létre.

Magyarnándor község önkormányzatát 2019 tavaszán Magyarország kormánya az ingatlan felújítására 24 millió forint támogatásban részesítette. A kivitelezés vállalkozók bevonásával 2019 nyarán megkezdődött, amelynek során többek között a tetőszerkezet felújítására, az épület szigetelésére, teljes nyílászárók cseréjére, a vizesblokkok felújítására, a helyiségek festésére, villany-, és vízhálózat korszerűsítésére, parkoló kialakítására és a garázs felújítására került sor.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a felújított épületet több, mint három millió forint értékben rendezte be új bútorokkal. 

A rendőrőrsöt átvevő parancsnok és munkatársai a kor elvárásainak megfelelő körülmények között láthatják el a jövőben feladataikat.

AktuálisNógrád Megyei Rendőr-főkapitányságMagyarnándor