2024.03.19, Kedd
Szombaton rendezik a 11. Strandok éjszakáját
A kép illusztráció - varfurdo.hu

Szombaton rendezik a 11. Strandok éjszakáját

mti

2020.07.22. 18:53

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére július 25-én rendezik meg az idei Strandok éjszakáját, országszerte több mint 30 strandon várják az éjszakai fürdőzőket.

Hirdetés

Zalakarostól Hajdúnánásig, Csongrádtól Komáromig sokféle programmal várják a vendégeket: élőzene, DJ-k, habparty, szaunaprogramok, fürdőmozi, lézershow, tűzzsonglőr várja a lazulni vágyókat, a mozgásra fogékonyak vízen futó versenyen, csúszdabajnokságokon, fejesugró versenyen vehetnek részt, vagy kipróbálhatják a sárkányhajózást, az aquafitness-t és a SUP-ot is. Az idei eseménysorozat még biztonságosabb fürdőzést ígér, hiszen a járványügyi helyzet miatt fokozott biztonsági előírásokkal üzemelnek a magyarországi strandfürdők.

A programban részt vevő fürdők hosszított nyitvatartással, akár hajnalig is várják a fürdőzőket.

A részletes programról a www.furdoszovetseg.hu weboldalon és a szövetség hivatalos közösségi oldalán, a Csobbanj Velünk Facebook oldalon adnak bővebb felvilágosítást. A Magyar Fürdőszövetség 2020. július 23-án indítja Csobbanj itthon! hazai fürdőzést népszerűsítő kampányát, és támogatja a Nyaralj itthon! turisztikai kampányt.

AktuálisStrandok éjszakája