2024.04.20, Szombat
Megnyitottak a szécsényi hulladéklerakók
A kép illusztráció - pixabay.com

Megnyitottak a szécsényi hulladéklerakók

Szécsény Város Honlapja facebook

2020.05.25. 09:19

2020. május 25. hétfőtől kezdődően a Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. Kerepes Ökörtelek-völgyben és Nógrádmarcalban működő hulladékkezelő központjai – korlátozások mellett – újra fogadják a lakossági beszállítókat.

Hirdetés

Az ügyfelek hétköznapokon 8 és 16 óra között látogathatják a hulladékkezelő központokat, amelyek esetében az átadható hulladék mennyiségére, minőségére és származására vonatkozó szabályok nem változnak.

Ugyanakkor a koronavírus miatti fertőzésveszély csökkentése érdekében bizonyos korlátozó intézkedéseket vezetett be a Társaság. Ezek közé tartozik, hogy a központok területére egyszerre – védőmaszkot és -kesztyűt használó – két különálló beszállító (két személyautó) léphet be, az ennél nagyobb egyidejű létszámot elkerülendő a telephelyek bejáratánál kell várakozni. A helyszínen rögzítik a hulladékátadó személy nevét, lakhelyét, illetve a leadni kívánt hulladék típusát és mennyiségét. Ezt követően a beszállító köteles szelektálva, saját kezűleg a megfelelő konténerbe helyezni a hulladékot. A visszamérést követően a mérlegjegy és a kiállított számla alapján történik a hulladékkezelési szolgáltatás költségének meghatározása.

AktuálisSzécsényhulladék