2024.04.19, Péntek
Anyák napjára készül megható dallal V1tamin, a Happy Gang zeneszerzője

Anyák napjára készül megható dallal V1tamin, a Happy Gang zeneszerzője

2020.04.28. 14:36

Az együttes egyik húsz évvel ezelőtti dalát vette elő, hogy meglepje az édesanyákat. Az eredmény szívszorító, biztosan szem nem marad szárazon, aki meghallgatja, és tovább küldi a szülőjének.

Hirdetés

Igazi ajándékkal szeretne örömet szerezni az ismert művész: az Anya című dalt dolgozta át több zenésztársával együtt. A videós oldalra a héten került fel, hogy a távol az otthonuktól maradt emberek ebben a kialakult helyzetben elküldhessék édesanyjuknak a számot, ezzel is megköszönve a digitális térben az értük tett fáradozásokat, és kimutatva szeretetüket.

- Ebben a nem mindennapi helyzetben, a tartós bezártságban otthon ülve az ember sok mindenen elgondolkodik, sok dolgot értékel, átértékel. Az anyák napja viszont egy olyan szép nap, amit minden élethelyzettől függetlenül hálával ünneplünk. A cél egyértelműen ennek a hálának, köszönetnek a kinyilvánítása az édesanyák, nagymamák felé. Így született a gondolat, hogy az Anya című dalt átdolgozzam - kezdte az előadóművész.

- Az 5. Happy Gang albumra írtam, Moha versszakait megzenésítve, tehát több mint húsz éves. Ideje volt kicsit frissíteni rajta, és nagyszerű zenész kollégák és barátok segítettek ebben, csatlakoztak hozzám. Dajka Krisztián, gitár; Kolta Gergely, basszusgitár; Révész Richárd, keyboard; Hastó Zsolt, vokál és Tóth Antal Tónió, grafikus tette szebbé ezt a néhány percet. Ezúton is szeretném nekik megköszönni a közreműködésüket. Isten éltesse az édesanyákat!

 

AktuálisAnyák napja