2024.04.27, Szombat
A Nógrád megyei rendőrök is csatlakoztak a Honvédelmi Minisztérium kihívásához
police.hu

A Nógrád megyei rendőrök is csatlakoztak a Honvédelmi Minisztérium kihívásához

police.hu

2020.04.24. 18:02

A minisztérium „Egy mindenkiért, mindenkiért egy!” jeligével indította a kampányt útjára, és kérik, hogy minél többen csatlakozzanak a katonákhoz, hogy együtt csináljunk 10.000.000 fekvőtámaszt, jelképezve azt az összetartást, amely az egészség megóvása érdekében szükséges.

Hirdetés

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai elfogadták a Honvédelmi Minisztérium közösségi oldalon meghirdetett #maradjfittotthon kampány kihívását.

A rendőrök a katonákkal összefogva hívták fel 2020. április 23-án a figyelmet az egészséges életmódra, az egészség megóvásának fontosságára. A Nógrád megyei magyar-szlovák határszakaszon a rendőr-főkapitányság és rendőrkapitányságok munkatársai a szentendrei Magyar Honvédség Altiszti Akadémia tagjaival látnak el közös határőrizeti feladatokat, és Bujákon, a Magyar Honvédség 5. számú Kiképzési Oktatási és Regeneráló Központjában együtt vettek részt a kihívásban. Harminc katona és tizenegy rendőr az érvényben lévő szigorító intézkedések betartásával – nyílt területen, a megfelelő távközök tartásával – közösen fekvőtámasz gyakorlatokat hajtottak végre. Az erről készített videót a közösségi oldalaira a felhívásnak megfelelően – a darabszám megjelölésével – tölti fel a Magyar Honvédség.

Az egyenruhások arra biztatnak ezzel minden korosztályt, hogy többet mozogjanak, mely köztudottan az egészség megőrzésének egyik legfőbb záloga.

AktuálisNógrád Megyei Rendőr-főkapitányság