2024.04.19, Péntek
Megkezdődött az Adni Öröm! élelmiszeradomány-gyűjtő akció
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd - Herczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége a Magyar Máltai Szeretetszolgálat 23. Adni Öröm! élelmiszeradomány-gyűjtő akcióján a Spar-csoport Batthyány téri üzletében 2019. december 12-én.

Megkezdődött az Adni Öröm! élelmiszeradomány-gyűjtő akció

MTI

2019.12.12. 16:40

Megkezdődött csütörtökön a Magyar Máltai Szeretetszolgálat 23. Adni Öröm! élelmiszeradomány-gyűjtő akciója a Spar-csoport több mint 170 üzletében országszerte.

Hirdetés

A december 17-ig tartó karácsonyi gyűjtésben a Magyar Máltai Szeretetszolgálat csaknem háromezer önkéntese 172 Spar és Interspar áruházban kéri a vásárlókat arra, hogy aki teheti, ajándékozzon valamennyi tartós élelmiszert a rászoruló embereknek.

Jó látni az önzetlen segítségnyújtást - mondta el az akcióban résztvevő Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége, aki csütörtökön a Batthyány téri Spar üzletben a szeretetszolgálat jószolgálati nagyköveteként személyesen vette át a felajánlott adományokat. Herczegh Anita kiemelte: nagyon jó megoldásnak tartja ezt a kezdeményezést, hiszen az adományozók a hétköznapi bevásárlásukat intézve valamennyivel többet tesznek a kosarukba, s ezt felajánlhatják a rászorulóknak.

AktuálisAdni Öröm!élelmiszeradomány-gyűjtő akcióSPAR