2024.04.19, Péntek
Jubileumi Advent a Kékesen Malek Andreával, Gájer Bálinttal és gasztronómiai különlegességekkel

Jubileumi Advent a Kékesen Malek Andreával, Gájer Bálinttal és gasztronómiai különlegességekkel

2019.11.26. 15:50

December 1-jén 10 órától kicsiket és nagyokat, óvodásoktól a nyugdíjasokig szeretettel vár az ország legmagasabb pontjára a jubileumi tizedik alkalommal megrendezésre kerülő Advent a Kékesen ingyenes családi rendezvényre a főszervező Kékestető Nonprofit Kft.

Hirdetés

Malek Andrea és Gájer Bálint karácsonyi koncertje mellett idén a gasztronómia játssza a főszerepet az adventi rendezvényen. A helyszínen regisztráló első 500 vendéget ingyenes sütőtökkrémleves, kenyérlángos, kürtöskalács, forralt bor, tea és puncs kóstolásra invitálják a szervezők. Mindenkit szeretettel vár az ünnepi kézműves vásár, de lesz mesejáték, adventi koszorú áldás és örömtűzgyújtás is az Angyalok tisztásán immár tizedik alkalommal megrendezett minden korosztály számára érdekes rendezvényen.

 

Malek Andrea többszörös Artisjus-díjas és EMeRTon-díjas színésznő, énekesnő klasszikus képzettségének köszönhetően otthonosan mozog a zene különböző stílusaiban, így a karácsonyi dalok sem hiányozhatnak repertoárjából.

 

Gájer Bálint a mai magyar "Swing'n Pop" zenei stílus meghonosítója és vezéralakja. 2017 decemberében megjelent harmadik nagylemeze a "Swing Karácsony" címet kapta, melyen a híres amerikai karácsonyi dalok magyar nyelven hallhatók. A dalokban fellelhetők Dean Martin, Bing Crosby, Frank Sinatra és Michael Bublé stílusjegyei.

 

Kékestetőn a jubileumi Advent a Kékesen szervezői december 1-jén csak az első 100 autónak tudnak parkolóhelyet biztosítani, a többi autóval érkező vendéget arra kérik, hogy járművüket parkolják le a Mátraházi Nagyparkolóban és környékén, ahonnan ingyenes transzferbuszokkal tudnak feljutni az Angyalok tisztására.

További információkat a rendezvényről a Kékestető Hivatalos Facebook oldalán találhatnak az Advent a Kékesen esemény alatt: facebook.com/kekesteto.hivatalosoldala.

 

Galéria

AktuálisAdvent a Kékesenkékestető