2024.03.28, Csütörtök
​​​​​​​Negyedik alkalommal Családbarát Munkahely a Szécsényi Rendőrkapitányság
police.hu (Közbeszerzési Hatóság fényképfelvétele.)

​​​​​​​Negyedik alkalommal Családbarát Munkahely a Szécsényi Rendőrkapitányság

police.hu

2019.07.12. 13:04

A kiírt pályázat elbírálás eredményeként a kapitányság egymillió-háromszázezer forint anyagi támogatást, továbbá a Családbarát Munkahely cím egy évig tartó használatának jogát is elnyerte.

Hirdetés

A családbarát munkahelyek támogatására immáron kilencedik alkalommal hirdetett pályázatot az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A pályázati támogatások segítségével a kis-, közép-, és nagyvállalatok, valamint költségvetési szervek olyan intézkedéshez, fejlesztésekhez, vagy programok megvalósításához kapnak anyagi támogatást, melyek elősegítik a családi, magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolását.

A Közbeszerzési Hatóság konferenciatermében 2019. július 11-én megtartott ünnepségen a „Családbarát Munkahely” elismeréssel járó emlékplakettet és oklevelet Dr. Ludvai Dezső József rendőr alezredes, a Szécsényi Rendőrkapitányság vezetője vette át Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkártól. A rendezvényen részt vett Laczkó Andrásné rendőr alezredes, a Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának vezetője is.

AktuálisCsaládbarát munkahelySzécsényi Rendőrkapitányság