2024.04.18, Csütörtök

Rászoruló családoknak indít adománygyűjtést a NOE

mti

2018.11.08. 14:25

November 9. és 11. valamint 16. és 18. között harmadik alkalommal rendezik meg a programot, amelynek keretében 22 helyszínen mintegy ötszáz önkéntes segítségével gyűjtenek.

Hirdetés

Fiatalok a kisgyermekes családokért címmel hirdet országos adománygyűjtő akciót a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) - jelentették be a szervezők a program csütörtöki sajtótájékoztatóján Budapesten.

Kardosné Gyurkó Katalin, a NOE elnöke kiemelte, az akció során évről évre egyre több adomány gyűlik össze, ez is azt mutatja, hogy Magyarországon egyre fontosabb a család. Fontosnak nevezte, hogy a program és a nemzeti konzultáció - amely szerinte rávilágít a család fontosságára - egy időben kezdődik, mert úgy véli, ezek erősítik egymást.

Fodor Attila, a közreműködő CBA Kereskedelmi Kft. kommunikációs igazgatója arról beszélt, az emberek adakozókedve erősödik, ezért reméli, idén meghaladják majd a tavalyi 13 tonna összegyűjtött élelmiszert.

Idén a két említett hétvégén 17 Príma és 5 CBA üzletben lehet felajánlásokat tenni - ismertette, hozzátéve, az üzletekben a fiatal önkéntesek hívják fel a vásárlók figyelmét, hogy tartós élelmiszert, valamint háztartási vegyi árut gyűjtenek a rászorulóknak - tette hozzá.

Az akcióban részt vevő boltok listája megtalálható a noe.hu oldalon.

AktuálisNagycsaládosok Országos Egyesületeadománygyűjtés