2024.04.25, Csütörtök

Dübörgő zenei fesztivállal köszöntik a nyarat a Robinson-szigeteken

2018.06.14. 14:59

2018. június 15-17. között kerül sor arra a 3 napos nyárköszöntő minifesztiválra, melynek keretében a hétköznapok darálójából, no és a tanév végeztével az iskolapadból kilépve különleges világba csöppennek a résztvevők.

Hirdetés

Ha nyár, akkor szabadság, szórakozás, buli, fesztivál! Ezúttal olyan programot szerveznek a Robinson-szigeteken, melyhez hasonló volumenűt a környék, de talán Nógrád megye sem látott.

A természet lágy ölén három napon át dübörög majd a zene, a stílusok között pedig mindenki megtalálhatja a kedvencét. A péntek a rocké, a szombat a mulatósé és a retróé, a vasárnap pedig ismert DJ-ké és a minimal technóé. Mivel pedig egy kicsi mozgás mindenkinek kell, szombaton Rubint Rékával sportos betétprogramot is kínálnak a szervezők.

 

PÉNTEK
Rock
Metamorph - Helldiver zenekar - Elmezavar - Rock Dj. Set – Hütter

SZOMBAT
Mulatós
Kis Grófo - Jolly & Suzy és a Románcok Csillagai - Nótár Mary Production
Retro
Kozmix - Kerozin - CORY a.k.a HAPPY GANG - Csordás Tibi - (exFiesta) - Ámokfutók - Betty Love - Mr. Rick – Retro - Josh - Spigiboy – Persik Szabolcs

VASÁRNAP
Disco+Minimal
Szecsei - Purebeat - Daniel Nike - Strong R. - Newik - Bricklake - Rick Sawyer - Earth n Days - PRYCE - Pete - Taylor B.

 

A fesztivál teljes ideje alatt street fooddal, italpultokkal, gyermekjátékokkal, szabadidős programokkal várják a vendégeket. Akik a helyszínen szeretnék tölteni a 3 napot, azok a faházakban szállhatnak meg, illetve a sátorral érkezők a tábor területén üthetik fel ideiglenes tanyájukat. A zenei kínálat rendkívül változatos, a környezet csodás, ezért a szervezők remélik, hogy a fesztivál minden egyes perce felejthetetlen tanévzáró és nyárindító élményt nyújt majd minden résztvevőnek.

További információk a Robinson-szigetek Facebook-oldalán találhatók.

AktuálisSzécsényRobinson-szigetekRobinson fesztivál