2024.04.20, Szombat

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak saját készítésű képzőművészeti termékeit tekinthették meg az érdeklődők.

Hirdetés

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság épületében tartották meg 2017. december 14-én a „Szakmák Karácsonya” elnevezésű amatőr képzőművészeti kiállítást. A főkapitányság Gazdasági Igazgatósága és a Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság által első alkalommal megtartott rendezvényen Angyal Andrea rendőr ezredes, gazdasági rendőr-főkapitány helyettes köszöntötte a megjelenteket, melyet követően a főkapitányság hat munkatársa „The new kids and the four non slims” néven tartott zenés előadást.

 

 

Az érdeklődők a program részeként „Anna és Ayala” előadók könnyed hangvételű, humoros előadását is meghallgathatták, majd megtekinthették a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak saját készítésű képzőművészeti termékeiket is.

A rendezvény részeként a Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság szóróanyagokkal és láthatóságot elősegítő eszközökkel hívta fel a balesetmentes közlekedésre a résztvevők figyelmét.

Galéria

AktuálisNógrád Megyei Rendőr-főkapitányságSzakmák Karácsonyaamatőr képzőművészeti kiállítás