2024.04.26, Péntek
Nyugdíjas rendőr találkozó Salgótarjánban

Nyugdíjas rendőr találkozó Salgótarjánban

police.hu

2017.10.18. 13:23

Közel hatvan fő vett részt a rendezvényen.

Hirdetés

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a napokban rendezte meg nyugdíjas-találkozóját a salgótarjáni Tarján Vendéglőben. A rendezvényt Pintérné Végh Katalin, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatának csoportvezetője nyitott meg, majd Nyerges Péter nyugalmazott rendőr alezredes tartotta meg a Nyugdíjas Bizottság éves beszámolóját. Ezt követően Noskó Zsolt címzetes rendőr őrnagy, a rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának szakembere számolt be a volt kollégáknak az új internetes bűncselekmények jellemzőiről, valamint az idős sértettek sérelmére elkövetett csalás, trükkös lopás, zseblopás áldozattá válásának megelőzésének lehetőségeiről. A szakember kérte, hogy szépkorú ismerőseiknek mondják el az ott hallottakat és hívják fel figyelmüket ezekre a veszélyekre:

- Egészséges gyanakvással kezeljék, ha idegenek keresik fel őket, legyenek elővigyázatosak!

- Ne adjanak meg telefonszámot, lakcímet, vagy személyes adatokat nem biztonságos honlapokon, közösségi oldalakon, mert adataival visszaélhetnek!

Ezt követően Vojtkovszki Attila rendőr főtörzszászlós mutatta be a gyermekek, diákok körében is nagy sikert aratott, a baleset-megelőzési oktatás új módszereként alkalmazott Ubtech Alpha Pro 1 oktatórobotot, mely az idősek tetszését is azonnal elnyerte.

A jó hangulatú találkozót a megjelentek kötetlen beszélgetéssel és a zenés esten szórakozással zárták.

AktuálisNógrád Megyei Rendőr-főkapitányságnyugdíjas rendőr