2024.07.15, Hétfő
Családbarát munkahely a Szécsényi Rendőrkapitányság

Családbarát munkahely a Szécsényi Rendőrkapitányság

police.hu

2017.10.07. 07:59

A 2017. évben - immár harmadik alkalommal - ismételten elnyerték a „Családbarát Munkahely” címet, melyet további egy évig jogosult viselni.

Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkártól dr. Ludvai Dezső rendőr alezredes, a Szécsényi Rendőrkapitányság vezetője vette át a „Családbarát munkahely” elismeréssel járó emlékplakettet és oklevelet, a budapesti Petőfi Irodalmi Múzeumban 2017. október 4-én megrendezett ünnepségen.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt pályázat elbírálásának eredményeként, a Szécsényi Rendőrkapitányság 415.000 forint anyagi támogatást is elnyert. Az ünnepségen dr. Nagy László rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője is részt vett és egyben gratulációját fejezte ki a Szécsényi Rendőrkapitányság vezetőjének.

A rendőrkapitányság, a családbarát munkahelyi kultúra megteremtésével kiemelten támogatta azokat a gyakorlatokat, melyekkel a gyermeket váró, vagy kisgyermeket nevelő nők mellett az apákra, vagy az idős, beteg hozzátartozókat ápoló munkavállalókra is gondoltak.

AktuálisSzécsényi RendőrkapitányságCsaládbarát munkahely