2024.04.20, Szombat

Családi napot rendeztek Palotáson

nogradsport.wordpress.com

2017.08.02. 12:30

Közösségi munka keretében lefestették a helyi sportpálya kerítéseit is.

Hirdetés

Palotási SE labdarúgó szakosztály vezetőjének, Bohus Jánosnak a kezdeményezésére jött össze az a több mint harminc sportszerető, akik a közelgő labdarúgó bajnoki rajt előtt egy közösségi munkára vállalkozva az öltöző épület mellett a sportpálya kerítését egyesületi színre, piros-kékre lefestették.

Mint azt Szabó Mihály a sportegyesület elnöke a település polgármestere (aki szintén részt vett a sportpálya szépítésében) elmondta, a szakosztályvezető kezdeményezése a következő hét végén tovább folytatódik. Ekkor feladatuk lesz, hogy a centerpálya felső végében lévő „kispálya” kerítését áthelyezzék, a pálya környékét itt is rendbe tegyék.

 

Az összehangolt közösségi munka végeztével, nem sokkal a település római katolikus templomában megszólaló déli harangszót követően, Bohus János, finom gulyással vendégelte meg Kiss Tibor és Hegyi Tamás a már a focicsukát félretett sportemberek segítségével a közösségi munka részvevőit.

Ebéd után a kánikulai hőség ellenére a sportpálya játékterén tucatnyi lábtenisz mérkőzésre került sor, majd 18 órától a focikedvelők megtekinthették a régi, palotási csapatokban is szerepelt Kotasz Tibor, Nagy Tamás illetve Kéri Tamás edzők jelenlegi csapatainak Palotás-Petőfibánya rendes játékidőben lezajlott (90 perc) előkészületi labdarúgó mérkőzését. A két főként fiatalokból álló együttes összecsapása Török (2), Kotasz T., Pócza, Kurcsik, illetve Parádi J. (2), Bocskai (2) és Csemer találatai során 5-5 arányú eldöntetlennel ért véget.

AktuálisPalotásPalotási SE labdarúgó szakosztály