2024.03.29, Péntek

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság csapata az Országos Bűnügyi Technikai Versenyen első helyezést ért el.

Hirdetés

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. május 9. és 11. között rendezte meg a XI. Országos Bűnügyi Technikai Vedres Mátyás  Emlékversenyt, melyen az ország összes megyéje és a Budapesti Rendőr-főkapitányság bűnügyi szakemberei is képviseltették magukat.

A tizenkilenc, megyénként három személyből álló csapat, tizenkilenc versenyfeladatot teljesített a három nap folyamán.  A megmérettetésen részt vevő versenyzőknek a mindennapi életben előforduló bűnügyi helyszínek és speciális kriminalisztikai gondolkodást igénylő feladatok megoldása során kellett tudásuk legjavát nyújtani.

A tizenkilenc versenyző csapat közül a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság csapata kiemelkedő teljesítményét nyújtva a dobogó legfelső fokára állhatott. A csapattagok Vedres Mátyásnétól, a verseny névadójának özvegyétől vehették át a legjobbnak járó jutalmat és a vándorkupát.

A sikeres nógrádi csapat kapitánya Nagy Tivadar rendőr alezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Technikai Osztály vezetője volt, tagjai Dr. Hegedűs Gergely rendőr százados bizottságvezető, Brunczel Attila rendőr százados és Percze Ferenc rendőr százados főtechnikusok voltak.

AktuálisNógrád Megyei Rendőr-főkapitányságVedres Mátyás EmlékversenyOrszágos Bűnügyi Technikai Verseny