2023.12.08, Péntek

Tekerd le a MedvésKör - majd mond el a véleményed!

medveskor.hu

2016.10.27. 11:04

Október 30-án szervezett keretek között lehet bejárni a MedvesKör két teljesítménytúráját.

Hirdetés

 

A nyomvonalat már megtervezték, a QR kódokat kirakták, de szeretnék, ha több ember is tesztelné a pályát, a mobil hálózati lefedettséget és mindent, ami a túrával kapcsolatos. Tesztelőket, véleményeket várnak, cél, hogy az igényeknek megfelelően fejleszthessék a MedvésKört.

 

A MedvésKör kerékpáros pályabejárás Somoskőújfaluból, a Vargánya Vendégháztól indul október 30-án, vasárnap 10 órakor. Ha nagyon esik, akkor a túrát november 6-ára teszik át. A részvétel ingyenes.

 

A bejáráson két táv közül lehet választani, az egyik a Medves-rész bejárás (28,4 km, közel 600 m), valamint a Karancs-rész bejárás (34,65 km,közel 820 m).
 

Aki csapatban szeretne tekerni, annak regisztrálnia kell itt. A regisztrációra azért van szükség, hogy tudják, hány túravezetőt mozgósítsanak, hány zsíros kenyeret kenjenek, hány liter teát és gulyást főzzenek.

A résztvevőket 9 órától nyársas kenyérrel és meleg teával várják a vendégházzal szemben lévő játszótéren, ahol egy mini kerékpáros szervizsátrat is felállítanak. Itt mindenki eldöntheti, melyik távon szeretne indulni.

A kijelölt túravezetők vezetésével 10:00-kor elindulhat mindenki, és bejárhatja a kiválasztott szakaszt. A Medves-rész bejárásához kb 2-3, a Karancs rész bejárásához 4-5 óra szükséges.

A “célban” mindenkit meleg levessel/teával várnak,és mindenkit megkérnek egy rövid kérdőív kitöltésére, amelyben a véleményekre kíváncsiak az eseményről.

 

Amire szükség lesz:
– Megfelelően felkészített terepbringa
– Megfelelő ruházat (az előrejelzés 14 C-t mond október 30-ra,felhős éggel)
– Bukósisak (kötelező,nélküle nem lehet elindulni)
– Kerékpáros- vagy fejlámpa (egy 170 m hosszú alagúton is át kell tekerni)
– Kulacs, csoki
– Okostelefon mobilnet eléréssel és QR kódovasó szoftverrel
– Pót-belső, pumpa,gumileszedő,kéziszerszám.

 

AktuálisteljesítménytúrasomoskőújfaluterepkerékpárMedvesKör

Ajánljuk még