2024.04.19, Péntek

Az idén is lehet jelentkezni a Borsa Hungarica Ösztöndíjára

salgotarjan.hu

2016.09.26. 16:40

Célja az esélyteremtés érdekében a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok felsőoktatásban való részvételének támogatása.

Hirdetés

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázat keretében meghirdette a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a felsőoktatási tanulmányokat folytató (Bursa-2017 A), valamint kezdeni kívánó (Bursa-2017 B) fiatalok számára.

 

Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata fontosnak tartja a felsőoktatásban résztvevők támogatását, ezért az idei évben is csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer felhívásához.

 

A hiánytalanul kitöltött, a pályázó által aláírt adatlapot a szükséges mellékletekkel együtt, egy példányban zárt borítékban, „Salgótarján Jövőjéért” Közalapítvány megjelöléssel, személyesen vagy postai úton a következő címre lehet benyújtani: Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. Népjóléti Iroda (III. emelet 322.sz.)

 

A pályázat benyújtásának határideje: 2016. november 8. A részletes pályázati kiírás megtalálható Salgótarján honlapján az Önkormányzat –> Pályázatok menüpontja alatt, vagy személyesen átvehető a Népjóléti Irodán.