2024.04.20, Szombat

Fogynak a jegyek a Könnyű erkölcsök két előadására

zentheszinhaz.hu

2016.08.05. 12:37

Egy könnyű nyári estét, egy vígjátékot, egy pohár pezsgővel, Nino Manfredivel, Erki Gabriellával és Tóth Zoltánnal kínál a salgótarjáni Színház.

Hirdetés

Augusztus 8-án, hétfőn este fél kilenckor mutatja be a Zenthe Ferenc Színház nyári produkcióját, Nino Manfredi: Könnyű erkölcsök, avagy hajnali özönvíz című darabját. 


Az ötvenes-hatvanas-hetvenes évek ikonikus olasz színésze, rendezője (aki énekhangjával is elismeréseket zsebelt be) darabja középpontjában a két leggyakoribb szereplő áll: a nő és a férfi. 

A hétfő esti premierre és a másnap esti előadásra is szépen fogynak a jegyek, amelyeket 2000 forintos áron lehet vásárolni a József Attila Művelődési Központ jegypénztárában. 

"Színházcsináló embernek nemigen lehet nagyobb becsvágya, mint új történeteket, új közönségnek, új helyszínen elmesélni. Erre vállalkoztak a Zenthe Ferenc Színház művészei, a műszakiak, a dolgozók." - mondta el Tóth Zoltán rendező (egyben a darab Armandot formáló szereplője) a József Attila Művelődési Központ KERT-jében bemutatandó darabról. 

forrás: zentheszinhaz.hu